Palvelumme

Modumin mediasisältöjen tuottamisen ja hallinnoinnin yhdistävät palvelumallit takaavat ennennäkemättömän laadukkaan asiakaskokemuksen verkkosivuston käyttäjille. Standardisoitu, pitkälle automatisoitu kuvausprosessi, uusi 360-videotekniikka sekä median editointi- ja jakelutyökalut ovat palvelumme ydin.

Laadukas verkkosivuston sisältö kasvattaa kävijämääriä niin sivustoilla kuin kivijalkaliikkeissäkin. Tavoitteemme on autoliikkeiden kustannustehokkuuden ja varaston kiertonopeuden kasvattaminen sekä autojen verkkokaupan edistäminen.

Toimimme luotettavana ja asiantuntevana partnerinasi autokaupan digitalisoitumisessa.

Ota yhtettä

Autokuvaus

Modum parantaa autoliikkeiden verkkosivujen kuvasisältöä uudella 360-videotekniikalla sekä kattavalla palvelumallilla, joka automatisoi vaihtoautojen kuvausprosessin. Palvelumme tuottaa autoliikkeille Modum 360-videoita, 360°-kuvia ja korkealaatuisia still-kuvia esittelymateriaaleiksi.

Katso lisää

Kuvausstudio

Automatisoitu studioratkaisumme toimitetaan “avaimet käteen”-periaatteella liikkeen tiloihin kuukausimaksulla. Studiokokonaisuus sisältää rakenteet, kamerat, verhot, valot, ja muut tarvittavat välineet. Standardisoitu kuvausstudio takaa korkea- ja tasalaatuisen esittelymateriaalin tehokkaan tuottamisen.

Kuvausstudio asennetaan joko omilla jaloillaan seisovaksi kokonaisuudeksi, tai vaihtoehtoisesti kattoon ripustettuna. Studion tilantarve on kuvauksen aikana n. 44m2, ja muina aikoina tila voi olla autoliikkeen muussa käytössä.

Palvelumalli

Modumin prosessilla kuvaustilat, toiminta ja lopputulos standardisoidaan asiakasyrityksen tarpeen mukaan niin, että kuluttaja näkee laadukkaat kuvat riippumatta toimipisteestä tai kuvattavasta autosta. Palveluvalikoimamme muodostuu kahdesta kokonaisvaltaisesesta palvelukokonaisuudesta.

Perus palvelumallissa toimitamme kuvausstudion ja koulutamme autoliikkeen henkilökunnan kaluston käyttöön, sekä huolehdimme prosessin ylläpidosta. Laajassa palvelumallissa tuotamme kuvausstudion toimituksen lisäksi kuvaus-, hallinta- sekä ylläpitopalvelun, jolloin asiakasyrityksen hoidettavaksi jää ainoastaan ilmoittaa kuvattavat kohteet.

Toimitettavat kuvatuotteet

Icon

Modum 360-video

Korkealaatuinen kontrolloitava videokuva vie käyttäjän ruudun läpi tarkastelemaan autoa liki kosketusetäisyydeltä. Videoon voidaan sisällyttää tarpeellista informaatiota tai erilaisia kampanjoita.

Icon

360°-sisäkuva

Auton 360°-sisäkuva, jonka avulla ostaja voi tarkastella auton kuntoa myös vaikeasti kuvattavilta alueilta itse kuvakulmaa kontrolloimalla.

Icon

Still-kuvat

Kuvausstudion ansiosta saat samasta kuvakulmasta otetut korkealaatuiset ja edustavat esittelykuvat autoistanne.

PERUSPALVELU

Suppeassa palvelumallissa toimitamme kuvausstudion ja koulutamme autoliikkeen henkilökunnan kaluston käyttöön, sekä huolehdimme prosessin ylläpidosta.

Autoliike kuvaa autot omatoimisesti Modumin toimittamassa kuvausstudiossa ja siirtää kuvamateriaalin Modumin
verkkopalveluun, jossa editointi ja jakelu haluttuihin kanaviin on automatisoitu.

LAAJA PALVELU

Laajassa palvelumallissa saat kuvausstudion lisäksi kuvaus-, hallinta- ja ylläpitopalvelun. Asiakasyrityksen hoidettavaksi jää ainoastaan ilmoittaa kuvattavat ajoneuvot.

Modumin työntekijä hoitaa koko kuvausprosessin – kuvaamisen, editoinnin, ja median siirron. Modum huolehtii videoiden ja kuvamateriaalin jakelusta sovittuihin kanaviin.